ALLE VOORSTELLINGEN VAN MODO OP EEN RIJTJE

Korte omschrijving over de voorstellingen – alle voorstellingen zijn te boeken

AGENDA

testimonials

OBS De Huifkar – Woltersum:
“De brief van de koning” is een leuke, levendige voorstelling met veel interactie tussen de spelers en de kinderen. 

De Prof. W.J. Bladergroenschool Groningen, school voor speciaal onderwijs:
De brief van de koning” is een grappige voorstelling waarbij de leerlingen betrokken worden en passend bij het thema van de kinderboekenweek. 

Theaterfeestje ’Sprookjes in de war’ 6-9 jaar, Amsterdam
Wat een leuk partijtje ! Helma en Thirza waren super met de kinderen. Die vonden het geweldig! De caravan was gezellig en zorgde voor een mooie setting voor de voorstelling aan het eind van het kinder-theaterfeestje!

Eva Venema; Kredietbank Midden-Groningen
Voor de groepen 3/4 van het basisonderwijs hebben ze een super voorstelling gemaakt over omgaan met geld; ‘Heitje voor een karweitje’! De kinderen (ongeveer 1200!) hebben genoten en ook nog het een en ander opgestoken over geld en spreekwoorden! Een hele leuke voorstelling met veel humor! We kijken uit naar deel 2 over Spaarvarken en Geldwolf!

Annemarie Nienhuis; Netwerkschool
De kinderen deden goed mee. Vooral de landkaart vonden ze interessant en de deurtjes van het decor. De leerkrachten en de leerlingen vonden ‘Helpen is niet griezelig’ erg leuk. Een aanrader.

CBS De Wieken
Goede interactie, soms waren de kinderen niet te stoppen! De kwaliteit van de voorstelling was TOP! Erg leuk, passend, interactief en afwisselend.

Team Adeborg; Aduard
De kinderen zaten vanaf het begin tot het eind in het verhaal, ze deden goed mee, zowel jong als de wat oudere kinderen. Kwaliteit, stemgebruik en spel kwam goed over, de spelers zijn goed op elkaar ingespeeld. Geluiden en effecten passen goed bij het stuk. We hebben erg genoten van jullie voorstelling ‘De zussen De Vintsie’ en vonden het een mooie afsluiting van de Kinderboekenweek.

De Huifkar; Woltersum
Inmiddels is MoDo Theatervoorstellingen 3 keer in Woltersum geweest en het is elke keer weer erg leuk. ‘De zussen De Vintsie’ sluit goed aan bij de belevingswereld. Ook de kleinsten vonden het leuk. We verheugen ons weer op een nieuw stuk!

FORMULIER

Vul het formulier in voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Bericht is verzonden.
There was an error trying to send your message. Please try again later.