MODO

MoDo Theatervoorstellingen. MoDo staat voor Moeder en Dochter.
Een theater-duo, gestart in 2016. Na het schrijven en spelen van een kindertheatervoorstelling (onderdeel van Thirza haar opleiding Artiest Drama) zijn we – mede op aandringen van de docenten – gestart met MoDo!

Helma Mulder
In 2015 kwam het kinder- en jeugdtheater op mijn pad. Als onderdeel voor haar afstudeerfase ‘artiest drama’, schreef en speelde mijn dochter Thirza een kindertheaterstuk. En ik werd haar medespeler! Al snel vormden we een perfect duo, ook omdat we als moeder-dochter elkaar perfect aanvoelen. Tevens op advies van de docenten wilden we méér… Inmiddels bieden we meerdere theaterstukken aan en kunnen we onszelf redden in onze theatercaravan! Het plezier wat we met elkaar beleven én overbrengen op ons publiek is fántastisch!

Thirza Wierenga
Op mijn zevende jaar begon ik met toneelspelen. Ik heb bij verschillende kinder- en jeugdtheatergroepen in het noorden cursussen gevolgd en de Jeugd Theaterschool in Groningen afgemaakt. Na een auditie voor de opleiding Artiest Drama aangenomen op het Noorderpoort in Groningen en succesvol afgerond in 2017. Theater én het werken met kinderen is mijn passie. Naast de kindervoorstellingen die MoDo maakt geef ik ook theaterworkshops aan kids en ben ik trainingsacteur. De samenwerking met mijn moeder is ontzettend leuk! Ik haal er veel voldoening uit, maar we zijn ook kritisch naar elkaar. De avonturen met onze theatercaravan is een geweldig leuke reis die we samen gaan. Púúr genieten…

Johan Brokken

Regisseur
Johan Brokken is trainer, docent, theatermaker en acteur. Heeft een eigen trainingsbureau en is als regisseur verbonden aan verschillende toneelgezelschappen.

Marcel Seinen

Licht/geluid
Vanaf jongs af aan is Marcel Seinen bezig met geluids- en podiumtechniek. Draait als freelancer zijn hand niet om als het gaat om het gebruik van passieve luidsprekers, digitale mengtafels, het tonen van PowerPoint presentaties, sfeerverlichting bedienen of een livestream.

Noordermedia

Camera/videoproducties
Produceren een breed scala aan film/video content. Van bedrijfsfilms tot 'how to videos' en van live action tot animatie.

ONZE WERKWIJZE

 • KENNISMAKEN

  Wij komen bij u langs om kennis te maken.

 • KORTE PRESENTATIE

  In een korte sessie presenteren wij de MoDo voorstellingen.  Dit doen we met beeld, foto's en korte filmpjes.

 • ZOEKT U EEN VOORSTELLING OP MAAT?

  Dan zullen we aan de hand van een goede briefing /een helder gesprek uw wensen inventariseren. Daarna zullen wij een gedetailleerde offerte voor u uitbrengen.

 • EEN NIEUWE KINDERBOEKENWEEK VOORSTELLING

  Rond de kinderboekenweek heeft MoDo diverse voorstellingen geproduceerd, in het thema van dát jaar. In 2022 zullen we weer met een nieuwe voorstelling komen.

VOOR WIE HEBBEN WE AL GESPEELD?

Kredietbank Midden-Groningen

Basisschool SWS Meeroevers – Meerstad

CBS De Ster – Harkstede

SWS Op Wier – Ezinge

OBS De Meent – Schildwolde

OBS Brunwerd – Uithuizen

Netwerkschool – ‘t Zandt

OBS Garmerwolde

Marciaborg – Rasquert

OBS De Huifkar – Woltersum

KBS Sterre der Zee – Delfzijl

Kindcentrum Weiland – Middelstum

BS De Klaver - Stedum

OBS Tiggeldobbe – Winsum

SWS Adeborg – Aduard

GBS De Horizaon – Bedum

Dorpsbelangen – Leens

Basisschool Mandegoud – Kloosterburen

Dorpsvereniging – Oranjewoud

Bibliotheken in Bedum, Uithuizen, Warffum, Winsum, Uithuizermeeden

PARTNERS

KENNISMAKEN?

Vul het formulier in voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Bericht is verzonden.
There was an error trying to send your message. Please try again later.